top of page

Proposta d'expectacles

Teatre la Massa

Todos se Burlan de mí

¡Todos se burlan de mí! és un espectacle de caràcter còmic i satíric que il·lustra la moda de tocar la guitarra “a lo español” en els circuits cortesans francesos de principis del segle XVII.

 

La posada en escena té lloc a la sala d’estar d'una dama espanyola que viu a París i que rep, inesperadament, la visita d'un grup de músics de la seva terra, amb Don Luis de Briceño al capdavant. Aquests músics inicien un sarau on les guitarres, la dansa, la música, la vivacitat, la recitació i la picardia són protagonistes.

 

Un air de cour interromput, una núvia exigent, un casat indignat, una dama que s’acusa d’incomplir els deu manaments, el joc del vilà, uns plats trencats, un capellà, un borni, un bon vi, una dona insaciable i moltes altres coses acompanyen Don Luis en la seva empresa de defensar-se d’aquells que es burlen de la guitarra i el seu so.

Club Monteverdi

Sis personatges en un apassionant joc de cites creuades. Alguns van a la recerca de la seva mitja taronja, d’altres busquen emocions fortes o simplement gaudir d’una bona experiència. Cites romàntiques, a cegues, fortuïtes, ensucrades, decebedores, excitants, impossibles, hipòcrites, a tres bandes....Tots esperen trobar algú especial que encengui la seva flama. Per això han decidit formar part d’una nova aplicació de cites online, que creua persones per afinitats. Entre els seus serveis més destacats, ofereix indicacions precises de com relacionar-se amb èxit segons el perfil de la cita, geo-localització de contactes potencials, tutors estilistes, servei d’interrupció de cites d’emergència i una versió exclusiva amb consells a temps real durant la cita.


La singularitat d’aquesta app és el seu servei Premium Plus Monteverdi, que la distingeix de totes les altres apps similars del mercat. La seva música farà emergir les emocions dels personatges fins a límits insospitats, per tal d’afavorir una relació més intensa, íntima i única entre ells. Tot i així, degut a la fase de proves en la que es troba encara, aquesta app presenta algunes anomalies puntuals de sincronització, que provocarà algun creuament de cites inesperades, desconcertants i de vegades, fins i tot, hilarants. És per això que compensa als usuaris afectats amb una cita regal molt especial i inoblidable al Club Monteverdi.

bottom of page